xxx tube hd

xtube girls nerdy couple is having sex under the blanket.

Tuinmeubel trends van 2016

Nog even en dan en dan breekt 2016 aan. Een nieuw jaar, vol nieuwe trends en ontwikkelingen. Ook met nieuwe tuinmeubel trends. Hoe de tuin er anno 2016 uitziet, lees je in dit artikel.

Op het gebied van tuinmeubelen zijn er in 2016 vier trends te onderscheiden: lichte en natuurlijke kleuren, lounge-/diningsets, comfort en retro. Hieronder zullen we kort ingaan op deze vier trends.

Lounge-/diningsets

2016 wordt het jaar van de lounge-/diningset: een nieuw type meubel waarin lounge en dining op efficiënte wijze met elkaar worden gecombineerd. Hiermee wordt het mogelijk om te borrelen, te loungen en te dineren op één meubel. Ideaal voor in de kleine tuin, waar te weinig ruimte is voor meerdere sets. Lounge-/diningsets zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, zodat er voor elke tuin een juiste set beschikbaar is.

Lichte en natuurlijke kleuren

Onder het credo ‘één zijn met de natuur’ wordt er in het design van tuinmeubelen steeds vaker gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en aardetinten. Deze meubelen zullen dan ook in belangrijke mate het tuinbeeld van 2016 bepalen. De aardetinten kunnen variëren van lichtbeige tot leisteen grijs. Deze kleuren komen niet alleen terug in tuinsets en loungesets, maar ook in parasols en andere tuinaccessoires.

Retro

Ook tuinmeubelen met een retro look worden steeds populairder. Veel nieuwe tuinstoelen worden dan ook in een oud jasje gestopt. Hierbij zal vooral gebruik gemaakt worden van retrokleuren als rood-oranje, celadon-groen, zachtblauw en wit. Ook combinaties van deze kleuren zullen we in 2016 veel tegenkomen.

Comfort

Comfort wordt nog belangrijker op het gebied van tuinmeubelen. Hierdoor zal er meer gebruik gemaakt worden van zacht materiaal. Ook verstelbare meubelen worden populairder. Deze meubelen beschikken veelal over een soepele gasveer, die verborgen zit in het frame en dus uit het zicht blijft.

Er zijn dus weer genoeg nieuwe tuinmeubel trends in 2016. Genoeg om je tuin net weer een nieuw gevoel te geven en toch een paar kleine jaloerse blikken bij de buren te scoren.

Share this post